Home

In 2015 doken de eerste patentscheten op, waarop een sportief model te zien was. Het zou gaan om een model dat onder de NSX geplaatst zal worden. Opnieuw zijn er beelden opgedoken van deze auto, die nauwelijks verschillen van de patentschetsen uit 2015. Dit betekent dat het om een erg sportief wigvormig model zal gaan.


De cabine van de auto is ver naar voren geplaatst en de carrosserie zit vol met erg indrukwekkende koelopeningen. Doordat bij deze Honda het dak ontbreekt is het interieur van de auto goed te zien op de foto’s. Door het afgeplatte stuurwiel ziet de auto er op dit moment nog erg concept-car-achtig-uit. Wanneer Honda besluit om de auto te bouwen, blijft de vraag of de auto wel productierijp zal zijn.

Wanneer een sportauto van Honda onder de NSX wordt gepositioneerd, wordt dit bijna automatisch gezien als de opvolger van de iconische S2000. Toch is de hier getoonde middenmoter-sportauto anders van aard dan de S2000. De NSX kende net als dit ontwerp een lange aanloop naar de uiteindelijke productie. Het is dus nog afwachten wat Honda van plan is met deze auto. Als de auto op de markt komt, is de kans erg groot dat het om een hybride model gaat.

NSX 001

NSX 002

NSX 003

Aankomende Honda evenementen

Flyer HondaFest HCN
Datum: 10 september 2017
Locatie: Race Park Meppen
Organisatie: GT Events
Website: www.hondafest.eu
HCN deelname: aanwezig
Meepraten: Bekijk het topic op het forum