Home

Nadat de nieuwe Honda Civic Type R opnieuw het record vestigde op de Nürburgring, was het wachten op de prijs voor deze snelheidsduivel. Honda heeft onlangs bekend gemaakt wat de nieuwe Type R moet gaan kosten. Wij kunnen je vast vertellen, dat je een aardig gevulde portemonnee mee kunt nemen, als je dit nieuwe Honda model alvast als pre-order wenst te plaatsen.


Stevige prijs bekend gemaakt door Honda
Ondanks dat vele Honda liefhebbers hadden gehoopt dat de prijs enigszins laag zou blijven, is de instapprijs maar liefst € 53.980. Het nieuwe model beschikt daarentegen wel over een krachtige 320 pk en 400 Nm 2.0 liter viercilinder motor, welke hiermee gelijk 10 pk sterker is dan de voorgaande Civic motor. Ook is deze nieuwe uitvoering een stuk stugger, wat resulteerde in de bizar snelle rondetijd van 7:43:80 op de Nürburgring, afgelopen maand.

Mocht je de nieuwe Civic Type R nog niet genoeg vinden, kun je altijd nog voor de GT uitvoering gaan. Voor deze luxere versie, komt er wel nog eens € 2.900 bovenop de eerder genoemde vraagprijs. Hier krijg je daarentegen wel een audiosysteem met acht speakers (in plaats van de standaard zes), navigatiesysteem, gescheiden klimaatregeling en moderne, rode sfeerverlichting voor terug.

Staat de nieuwe Honda Civic op jouw verlanglijstje? Praat mee op het forum: Civic Type R topic op HCN

Nieuwe Honda Civic Type R heeft prijskaartje 2

Nieuwe Honda Civic Type R heeft prijskaartje 3

Aankomende Honda evenementen

Flyer HondaFest HCN
Datum: 10 september 2017
Locatie: Race Park Meppen
Organisatie: GT Events
Website: www.hondafest.eu
HCN deelname: aanwezig
Meepraten: Bekijk het topic op het forum