MELDING: Beleid Offtopic gehalte technisch gedeelte!

Alle motorische vragen komen hier aan bod

MELDING: Beleid Offtopic gehalte technisch gedeelte!

Berichtdoor Raymond » 01 Jan 2011, 23:28

Beste forum gebruikers,

Wij van het bestuur merken dat er voor namelijk de laatste tijd meer en meer klachten komen over het offtopic gehalte in het technische gedeelte van het forum.
Het offtopic groeit inderdaad steeds meer en het word dus steeds moeilijker om info te vinden waarnaar je opzoek bent. Erg vervelend als je een topic aanmaakt en er alleen maar dingen worden geposts die niets met het onderwerp te maken hebben of niet aanvullend zijn. Dit resulteerd ook in het niet kunnen vinden van info via de zoekfunctie.
Ook merken wij dat er vaker een soort van chat in de topics worden gevoerd en dit is juist helemaal niet de bedoeling, uiteraard tenzij het een discussie is of als het over het onderwerp gaat waarover gevraagd word.

Om de klachten te kunnen opvangen gaan wij per 01-01-2011 een stuk strenger controleren op het offtopic gehalte in het technische gedeelte. Posts die niet relevant zijn aan het onderwerp zullen worden verwijderd en mensen die zich buiten de regel blijven gedragen zullen waarschuwingen gaan krijgen.

Wij hopen zo jullie forum gangers het een stukje makkelijker te maken en de irritatie weg te halen. Zo zal het forum ook overzichtelijker blijven en duidelijker zijn info te vinden via oa. de zoek knop. Er zullen dan dus ook minder topics komen met de zelfde vragen en de topics met de vragen en info zal evt. aangevuld worden met vragen.


Laatst omhooggehaald door Raymond op 01 Jan 2011, 23:28.

Gebruikers-avatar
Raymond
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 5886
Geregistreerd:
06 Mei 2007, 11:02
Woonplaats:
Leiden, Zuid-Holland NL

Terug naar MotorischWie is er online?
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


cron