Home

Tijdens de IAA van Frankfurt heeft Honda aangekondigd dat alle toekomstige modellen zullen beschikken over een elektrische aandrijving. Momenteel laat Honda de Urban EV Concept zien op de IAA. Dit concept blikt vooruit op een retrohatchback die volledig elektrisch zal zijn.

Kenteken Check

Het kopen van een auto blijft een spannend moment, mede doordat we dit niet wekelijks doen. Bij de koop van een auto doe je een grote investering en dan wil je natuurlijk graag weten of je een betrouwbare auto koopt. Vaak wil je weten welke specificaties en statistieken de auto op zijn naam heeft staan. Door het controleren van het kenteken kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Wanneer je op zoek bent naar een Honda Jazz hoefde je voorheen alleen een uitrustingsniveau te kiezen. Elke Jazz had namelijk een 1,30liter viercilinder die zorgde voor een vermogen van 102 pk. Met de introductie van de nieuwe Jazz heb je voortaan ook keuze uit een sterkere motor.

Honda verslaat Renault Formule1 1
Honda maakt een statement door aan te geven dat zij erin geloven Renault dit seizoen nog te kunnen verslaan, als het gaat om vermogen en snelheid. Het gat tussen beide fabrikanten schijnt inmiddels aanzienlijk geslonken te zijn.

Aankomende Honda evenementen

Flyer HondaFest HCN
Datum: 10 september 2017
Locatie: Race Park Meppen
Organisatie: GT Events
Website: www.hondafest.eu
HCN deelname: aanwezig
Meepraten: Bekijk het topic op het forum